Mobirise

Klíma javítás

Csöpög a víz a klímából? Kellemetlen szag van? Nem indul a kültéri egység? Nem működik a távirányító? Hirtelen magasabb lett a villanyszámla? Nem mozdul a légterelő lapát? A klíma indítása leveri a biztosítékot? Szokatlan hangot ad a készülék működés közben?
Más problémát észleltél klímáddal kapcsolatban?

Hívj minket, írj nekünk! Sürgős esetben akár azonnal is tudunk indulni, kollegáink foglaltságának függvényében. Vagy előre egyeztetett időpontban vállaljuk klímád javítását.  

Garancia időn belüli készülék javítás 

A garancia érvényesítéséhez garanciajeggyel kell rendelkezned, és a vásárlást igazoló nyugtával, vagy számlával. Szakszerűen telepített klíma esetén a telepítést végző szakember és a klímakészüléket értékesítő cég töltötte ki számodra a garanciajegyet. Cégünktől vásárolt és általunk telepített, valamint más szakember által felszerelt készülékek garanciális javítását is vállaljuk.

Garancia időn túli készülék javítás,

alkatrész beszerzése és szakszerű cseréje

Garancián túli készülék javításának költsége függ a hiba nagyságától, a beszerzendő alkatrész(ek)től. Ezért helyszíni klíma diagnosztikát követően áll módunkban pontos javítási ajánlatot adni Neked. 

website templates free download

Kapcsolat

Klíma Kisokos

Ha érdekelnek szakértői tippjeink, hogy mire érdemes figyelned az ingatlanodra szabott klima komfortért, itt feliratkozhatsz mail címed megadásával.