bootstrap templates

Új klímád gyártói garanciája érvényes lesz, ha velünk telepítteted!

Ehhez előírt kötelező F-gáz vizsgával  tapasztalt kollegáink rendelkeznek.

Klíma felszerelés menete ingatlanodra szabva:

1

Ingyenes helyszíni felmérés

Ingatlanodra szabott szakértő tanácsot kérhetsz tőlünk, használat és költség szempontjából a leghatékonyabb klíma elhelyezésre. Így csak nyerhetsz, ha még klíma vásárlás előtt kéred valóban ingyenes helyszíni felmérésünk. Számodra vásárlási kötelezettséggel nem jár, viszont képzett szakemberünk átbeszéli Veled hűtés-fűtés igénye, a helyszín adottságait, meglévő elképzelésed.
Ha fontos, hogy megfelelő komfortot nyújtó elhelyezéssel, ésszerű költséggel, érvényes garanciával, esztétikusan szerelt készüléked legyen, rendeld meg ingyenes helyszíni felmérésünket ITT
Vagy telefonos elérhetőségeink egyikén:
* 20 663 7324
* 30 537 3283
* 70 942 5247
Igényének jelzésétől számított 1-3 napon belül egyeztetett időpontban elvégezzük a helyszíni felmérést.

2

Írásos ajánlatunk

Gondos helyszíni felmérést és tanácsadást követő 1-2 napon belül megkapod mailben szakértőnk pontos, egyedi igényeire szabott ajánlatát.
Egyértelmű ajánlati árunk tartalmazza a szerelési anyagok költségét és munkadíjat, illetve a készülék(ek) árát is, amennyiben időt spórolva cégünktől szeretnéd új klímád beszerezni.  Amelyet ingyenesen szállítunk ki a szerelés helyszínére.
Ügyfeleink, szakértőink tapasztalata alapján bevált klímákat megnézheted ITT.
Ha kérdésed merül fel a megküldött ajánlat vagy a klímaszerelés kapcsán, kollegáink szívesen segítenek telefonszámaikon.
Ajánlatunk írásbeli elfogadása után 3-5 munkanapon belül, Veled előre ütemezett időpontban telepítjük klímádat. (Nyáron a rendelések beérkezési sorrendjében áll módunkban ügyfeleinket kiszolgálni.)

3

Telepítés

Gyorsan és precízen, korszerű gépekkel és műszerekkel dolgozunk, a megoldásra koncentrálva. Munkánkat ipari porszívó használata mellett végezzük, megspórolva Neked egy nagytakarítást.
Évtizedes tapasztalatunk alatt bevált klíma felszerelésünk menetét, konkrét lépéseit megnézheted ITT 
Szakértőink által esztétikusan felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) kezelési bemutatója során kollegáink Veled együtt tesztelik le a klímát.
Helyszíni adminisztráció után átadják Neked a kitöltött garancialevelet, használati útmutatót, számlát. A hatóságilag előírt bejelentési folyamatot mi intézzük, miután aláírtad az NKVH* nyilatkozatot. Neked már további teendőd nincs, csak hogy élvezd az új klímád által nyújtott komfortot!

*NKVH: Nemzeti Klímavédelmi Hatóság

Kapcsolat

Klíma Kisokos

Ha érdekelnek szakértői tippjeink, hogy mire érdemes figyelned az ingatlanodra szabott klima komfortért, itt feliratkozhatsz mail címed megadásával.